​Om oss

GT Däck's historia i korthet:

Året var 1987 då Gert och Thomas startade GT Däck. Namnet GT kommer således av deras förnamn. Efter ca 10 år köptes företaget av Marck Nouwt som ensamt drev firman till 2006. Det året ​blev Martin Berglund delägare och samma år byggdes nya och framförallt större lokaler på vår nuvarande adress (Tostarpsvägen 20).

2007 anställdes Anders Larsson som under många år hjälp till på GT Däck. Två år senare anställdes Markus Johansson. Även han hade då jobbat en längre tid i däckbranschen. 2012 anställdes Sven Larsson på deltid (vår/höst säsonger). 

Vi är ett härligt gäng som värdesätter kvalitet, ordning och noggrannhet. Tillsammans utgör vi grunden för vad GT Däck står för. Att hålla högsta kvalitetsnivå på produkter och utfört arbete samt att skapa en trygg kundrelation.  En värdering och strävan som är självklar för oss.

Nya kundmottagningen

GT Däck's resa dom senaste åren:

​2009 gick vi med som samarbetspartner till Euromaster. Ett naturligt val då Euromaster står för samma grundprinciper gällande kvalitet och service. 

2012: Efter att ha varit nominerade i ett antal år blev Marck och Martin årets småföretagare i Kävlinge kommun. Detta är ett fantastiskt bevis och erkännande på det krävande och hårda arbete vi lagt ner på företaget.

2013 byggdes GT Däck's lokaler ut med 300 kvm. Bl.a. den ökande efterfrågan efter vårt däckhotellet låg till grund för utbyggnaden. I samband med detta byggdes även en hjulinställningshall och ny kundmottagning.

​2013 tog vi ytterligare ett steg för att höga kvalitetsnivån på företaget. Det året blev vi godkända av Michelin (med högsta betyg) och är nu Michelin Quality  Dealer. Mer information hittar ni i menyn under "Michelin Quality Dealer".

Ta gärna en kopp kaffe medan vi servar din bil.

                         Marck Nouwt​

                       Martin Berglund​

            Markus Johansson

​Öppettider

Ordinarie öppettider:

Vardagar: 08.00 - 17.00

Lunch: 12.00 - 13.00

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 65 recensioner 

på ​Fac​ebook​

​Här hittar du oss

GT Däckservice
Tostarpsvägen 20
24432 Kävlinge
Tlf.: 046736160
CVR: 00000000
gtdackservice@telia.com