​Om oss på GT Däckservice AB i Kävlinge

GT Däck's historia i korthet:

Året var 1987 då Gert och Thomas startade GT Däck. Namnet GT kommer således av deras förnamn. Efter ca 10 år köptes företaget av Marck Nouwt som ensamt drev firman till 2006. Det året ​blev Martin Berglund delägare och samma år byggdes nya och framförallt större lokaler på vår nuvarande adress (Tostarpsvägen 20).

2007 anställdes Anders Larsson som under många år hjälp till på GT Däck. Två år senare anställdes Markus Johansson. Även han hade då jobbat en längre tid i däckbranschen. 2012 anställdes Sven Larsson på deltid (vår/höst säsonger). 

2009 gick vi med som samarbetspartner till Euromaster. Ett naturligt val då Euromaster står för samma grundprinciper gällande kvalitet och service.​

Nya kundmottagningen

2012: Efter att ha varit nominerade i ett antal år blev Marck och Martin årets småföretagare i Kävlinge kommun. Detta var ett fantastiskt bevis och erkännande på det krävande och hårda arbete vi lagt ner på företaget.

2013 byggdes GT Däck's lokaler ut med 300 kvm. Bl.a. den ökande efterfrågan efter vårt däckhotellet låg till grund för utbyggnaden. I samband med detta byggdes även en hjulinställningshall och ny kundmottagning.

GT Däck's resa dom senaste åren:

2013 tog vi ytterligare ett steg för att höga kvalitetsnivån på företaget. Det året blev vi godkända av Michelin (med högsta betyg) och är nu Michelin Quality Dealer. Mer information hittar ni i menyn under "Michelin Quality Dealer".

2016 blev vi Årets Företagare i Kävlinge Kommun. Detta är ett fantastisk fint erkännande och bevis att vår övertygelse och känsla för kvalitet, god kundmottagande och fokus på bra arbetsmiljö för såväl våra anställda som för våra kunder är rätt väg att gå. Vi är väldigt glada och stolta över utmärkelsen.

2016 anställdes Hannah Olsen som kundmottagare och hjälper även till med diverse administrativt arbete. Hannah har tidigare arbetat som förskollärare men visar sig även ha talang för de uppgifter hon har på GT Däck.

2017 anställdes Daniel Kristensson och André Branning. Båda kommer från fordonsbranchen. Daniel har arbetat med däck i sex år tidigare och har således en gedigen kunskap om däck och hjulinställning. André har tidigare arbetat på Toyota och senast inom bilrekonditionering.

Vi är ett härligt gäng som värdesätter kvalitet, ordning och noggrannhet. Tillsammans utgör vi grunden för vad GT Däck står för. Att hålla högsta kvalitetsnivå på produkter och utfört arbete samt att skapa en trygg kundrelation. En värdering och strävan som är självklar för oss.

Ta gärna en kopp kaffe medan vi servar din bil.

                         Marck Nouwt​

                       Martin Berglund​

            Markus Johansson

Kontaktinformation

GT Däckservice AB

Tostarpsvägen 20

244 32 Kävlinge

Telefon: 046-73 ​61 60

Mail: info@gtdackservice.se

​Öppettider

Ordinarie öppettider:

Mån-Tors: 08.00 - 17.00

Fred: 08:00 - 16:00

Lunchstängt: 12.00 - 13.00

Extra öppettider lördagar: 08.30-12.00

Gäller V.13-17 & V.45-49

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 89 recensioner 

på ​Fac​ebook​