GT Däck i Kävlinge

Vilken typ av däck behövs?

När Du ska köpa nya däck kan det ibland vara svårt att veta vilket fabrikat eller vilken typ av däck Du ska välja. Däck för sommarn, däck för vintern eller däck som Du vill använda året runt, så kallade "all-väders" däck? Vilket däckfabrikat ska jag välja? Ska jag välja premium, mellanklass eller budget däck? Du kan läsa dig till information på diverse däcktester men dessa är mer eller mindre missvisande. Hur fungerar ett testvinnande däck när det är halvslitet? Fungerar det för Din körning? Det är alltid bättre att ringa oss. Vi kan tala om vilket däck som passar just för Dina behov och Ditt körsätt. Vilka egenskaper som de olika däcken har och vad Du ska undvika mm. Befinner Du dig i Kävlinge, Lund med omnejd så kom gärna förbi.

Däckbyte / säsongsskifte

För att lagligt framföra din bil på allmän väg behöver Du byta mellan sommar och vinterdäck. Det är inte bara viktigt för Din egen säkerhet utan även för Dina medtrafikanter att Du kör med rätt däck vid de olika väderförhållanden. Vi har valt att endast arbeta efter bokade tider vilket är en fördel för Dig som kund. Du slipper långa kö​er och får hjälp på exakt rätt avsatt tid. Hjulskiftet går snabbt, säkert och smidigt. Vi passar även på att kontrollera mönsterdjup, däcktryck och slitagebild. Under tiden vi byter era däck kan Du ta en kaffe i vår fina kundmottagning. Befinner Du Dig i Kävlinge eller Lund med omnejd så kom gärna förbi.

Olika sorters däck

Vi har bland annat däck till personbilar, motorcyklar, lätta lastbilar och racebilar. Bor du i närheten av Kävlinge eller Lund så kan du med fördel komma förbi vår däckverkstad. Vi på GT däckservice har varit verksamma i däckbranschen sedan 1987. Vi har massor av erfarenhet och kunskap när det kommer till däck och dess egenskaper. Dessutom är vi även certifierade Michelin Quality Dealer. För mer information om detta, klicka på fliken Michelin Quality Dealer uppe i menyraden. Vi har dessutom ett stort lager med slang och smådäck till skottkärror, säckakärror och åkgräsklippare. Vi arbetar med fabrikaten som presenteras här nedan. Kontakta oss redan idag, vi hjälper dig med alla dina däckrelaterade bekymmer på bästa sätt. Befinner Du dig i Kävlinge, Lund med omnejd så kom gärna förbi. Välkommen!

​Hur kan vi hjälpa er?

 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Ring oss på 046-736160 för dagsaktuella priser och erbjudanden.​

​Öppettider

Ordinarie öppettider:

Vardagar: 08.00 - 17.00

Lunch: 12.00 - 13.00

Extra öppet V45 - V50 & 13 - 18

Vardagar: 08.00 - 18.00

Lördag: 08.30 - 12.00

★ ★ ★ ★ ★

​5 / 5 stjärnor av 89 recensioner 

på ​Fac​ebook​